Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Dr. Máté Gábor neve nem ismeretlen azok számára, akik önismerettel, pszichológiával foglalkoznak vagy csak egyszerűen szeretnének tenni a lelki jóllétükért.

Dr. Máté Gábor 1944. január 6-án született Budapesten, családjával 1956-ban vándorolt ki Kanadába, ahol először középiskolai tanárként dolgozott, majd orvosi tanulmányainak befejeztével 20 évig családorvosként praktizált, majd ezt követően függőségek kutatásával és kezelésével foglalkozott.

Máté Gábor munkája során ébredt rá, hogy amit normálisnak gondolunk, az korántsem az. Figyelmen kívül hagyjuk a trauma és a stressz ártalmas hatásait, valamint a modern élettel járó összes olyan feszültséget, amely rátelepszik a testünkre és a lelkünkre, illetve az egészségünket károsítja. A rendelkezésünkre álló számtalan jól képzett szakember és különleges, modern eszköz sem segít rajtunk. A nyugati orvoslás nem a teljes embert nézi, nem törődik vele, hogy mit művel a stressz a szervezetünkkel, az immunrendszerünkkel és az érzelmi egyensúlyunkkal.

Eddig 5 könyvet írt:

  • Máté Gábor: A test lázadása
  • Máté Gábor: A sóvárgás démona
  • Máté Gábor: Szétszórt elmék
  • Máté Gábor – Gordon Neufeld: A család ereje

Legújabb könyve, melyet fiával, Máté Dániellel együtt írt a napokban jelent meg Normális vagy címmel.

A több, mint 600 oldalas könyvben a betegségek valódi okait kutatja, véleményt alkot a minket körülvevő mérgező világról és utat mutat a gyógyulás felé.

2022. Október 19-én, 19 órai kezdettel könyvbemutatóval egybekötött előadást tart, melyre jegyek vásárolhatók az alábbi oldalon: